Ik heb al jaren een zoutbeperkend (en kalium beperkend) dieet én een voorliefde voor oosterse kruiden zoals kerrie. Om die reden ben ik ooit (geheel in familietraditie (een aangetrouwde neef is handig met 't maken van wijn, bier, appelchips, etc etc etc)) mijn favoriete kruiden gaan mengen zodat als ik altijd een standaard potje kruidenmix had waarmee ik 'n stukje kipfilet kon kruiden, maar ook een eitje kan bakken, dipsaus voor chips kan maken, en; mijn favoriet; 't kruiden van vlees voor 'n lekkere pan nasi.
Tijdens 't sinterklaasfeest van afgelopen jaar had ik mijn (ex) familie een potje cadeau gedaan, mijn toenmalige zwager had 'n etiket voor mij ontworpen: Paul's Geheime Kruidenmix.

Inmiddels heb ik 't recept van deze kruiden iets aangepast, in de eerste versie zat nog íets aan zout (dat mocht toen nog), nu heb ik 'n versie gemaakt die geheel zoutloos is maar wel het vlees, ei, tofu of wat dan ook van 'n lekker smaakje voorziet. Natuurlijk wil ik dat niet voor mijzelf houden maar delen met 'de rest van de wereld'. Al ligt die lat wellicht iets te hoog; laat ik beginnen met iedereen die mijn blog leest... :-)

Bij 'Oostendorp' (een begrip in Tiel), heb ik fatsoenlijke, leuke, lege kruidenpotjes weten te vinden (bij de Blokker verkopen ze die niet meer en voor versie 0.1 had ik gebruikte potjes van de Albert Heijn) en de ingrediënten die ik voor versie 1.0 gebruikt heb (ja, ik heb versiebeheer op mijn kuidenmengsel...), heb ik bij de toko om de hoek gehaald.

Inmiddels heb ik een voorraadje van enkele potjes (met 35 gram kruiden (en dat is redelijk veel)) en die wil ik graag verkopen. Aan jullie.
Nu ben ik niet iemand die winst wil maken op een dergelijk product; ik ben per slot van rekening IT'er en geen kok, maar gratis weggeven gaat mij ook iets te ver; qua ingrediëten en 't potje zelf heb ik er wel wat voor moeten investeren. Ik heb 'n beetje zitten calculeren en zou de potjes graag willen verkopen voor 6,00 euro exclusief eventuele verzendkosten.
Een navulzakje met dezelfde inhoud kost 4,50 euro
Plus; voor elk verkocht potje zal ik 'n euro overmaken aan de Nierstichting.
Dan speel ik redelijk quit.

Dus hierbij de vraag: wie heeft er interesse in 'n potje 'Paul's Geheime Kruidenmix 1.0'?
Als je die interesse hebt; vul onderstaand formulier in, maak 't bedrag over naar 't rekeningnummer dat zometeen verschijnt en alles komt goed.

Potjes kunnen alleen met pakketpost verstuurd worden; dit kost 6,95 euro extra.
De navulzakjes kunnen makkelijker met de reguliere post verstuurd worden; 1 zakje opsturen kost 1,38 euro extra; twee zakjes kost 2,07 euro extra, 3 tot 6 zakjes kosten 2,76 euro extra.
Als je meer wilt hebben, bel of mail gerust; er valt altijd over kwantumkorting te praten! :-)

Voornaam:
Achternaam:
Straat + nummer:
Postcode:
Woonplaats:
Emailadres:
Emailverificatie:
Aantal potjes:
Aantal navul:
Per post of ophalen? Post
Ophalen
Typ deze twee woorden over: