04-01-2011

Ik kreeg net een telefoontje van mijn moeder.

Niet eens van het ziekenhuis, dus ondanks dat ik mijn moeder volstrekt vertrouw, heb ik nog geen 'officiële' bevestiging zwart op wit van mijn specialist/verpleegkundige of wie dan ook, maar:

Op het moment dat zij uit haar werk thuis kwam net, werd ze gebeld door de transplantatieverpleegkundige uit Nijmegen.
Ze zijn februari aan het inroosteren; of 3 februari mijn moeder uitkomt...

Dat is 't geval, dus: 3 februari zullen we opgenomen worden! Ik vermoed dat de daadwerkelijke operatie een dag later plaatsvindt, volgens mij is dat altijd een dag later na opname i.v.m. medicijngebruik, nuchter zijn etc etc.

SPANNEND.

Serieus. Zit hier nu wel een beetje met een knoop in mijn maag. Ik voel me de laatste paar dagen al niet helemaal optimaal, géén buikgriep ofzo, maar toch. Lastige buik, moe, spierpijn, klinkt wel als beginnend griepje, maar volgens mij is dat 't niet. Ik werk ook nog gewoon, dus zó ziek ben ik ook weer niet.

Maar dit nieuws hakt er wel enigszins in zeg. Dit moet ik echt even laten bezinken...

<To be continued...>

Permalink

Aantal keer bekeken: 20027

Reacties: 5

Disclaimer
Ik ben mij er van bewust dat ik soms nogal ongenuanceerd over de verhandelingen van iedereen in het ziekenhuis schrijf. Het is geenszins mijn bedoeling om wie dan ook in discrediet te brengen. Ik ben iedereen die de afgelopen twee jaar (en langer) zich heeft bemoeid met mijn gezondheid enorm dankbaar. Zonder alle (vakbekwame) mensen in en om het ziekenhuis had ik 't niet gered. De kanttekeningen die ik af en toe zet, zijn mijn interpretaties, niet strikt noodzakelijk feit. Het is altijd makkelijk commentaar te geven op dees en geen maar ter vergelijking; ikzelf ben o.a. docent 'interviewtechnieken' en ik stel soms ook meervoudig gesloten vragen...